Έκανε… πίσω ο Βόλος! «Η ομάδα θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό»


Η ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε πως στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/03, 17:30) θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα -παρά τις απειλές που είχε εξαπολύσει, λόγω της παρουσίας Έλληνα διαιτητή στην αναμέτρηση και όχι ξένου- κάνοντας όμως λόγο για “τελευταία χειρονομία καλής θέλησης”.

“Η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της” αναφέρει η ομάδα της Μαγνησίας, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό, κατόπιν επιθυμίας των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ.

Η ανακοίνωση:

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της.

To άρθρο Έκανε… πίσω ο Βόλος! «Η ομάδα θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review