Έφυγε από τη ζωή ο Αγάθωνας

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο  Αγάθωνας Ιακωβίδης προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους φίλους του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ κοιμόταν.

Το 2013 μαζί με τους Koza Mostra έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision. και μας χάρισαν την 6η θέση με το τραγούδι «Alcohol is free».

Ο μικρασιατικής καταγωγής Θεσσαλονικιός ρεμπέτης άρχισε από μικρός να ασχολείται με τη μουσική και ειδικότερα το ρεμπέτικο, μαθαίνοντας μόνος του σχεδόν όλα τα όργανα όπως κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά, ούτι, μαντολίνο.

#Αγάθωνας #ανακοπή #ρεμπέτικο #ειδήσεις #κοινωνία #πολιτισμός

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές