Έως την Τετάρτη (20/10) η δήλωση συμμετοχής στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) διοργανώνει το 8ο Διεθνές Σχολείο, το διάστημα 27-29 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ), στην Αρχαία Ολυμπία. Στο ετήσιο «ραντεβού» του ΠΣΑΤ, με σκοπό την επιμόρφωση, την παραγωγή ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων, εισηγητές θα είναι καθηγητές πανεπιστημίου, άνθρωποι του αθλητισμού, των Μέσων Ενημέρωσης και αθλητικοί συντάκτες. Στη  στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, θα υποδεχτούν τους συμμετέχοντες οι ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ), οι οποίες βρίσκονται σε έναν τόπο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Μάλιστα, τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων πραγματοποιούνται αύριο, Κυριακή 17 Οκτωβρίου, από τον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Οι τριήμερες εργασίες του 8ου Διεθνούς Σχολείου θα καλυφθούν απευθείας μέσω live streaming από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΣΑΤ στο Facebook και από το κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouΤube.

Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσετε συμμετοχή είναι η Τετάρτη (20/10) και ώρα 12:00 το μεσημέρι. (Ε-mail: psatds@gmail.com, Τραπεζικός Λογαριασμός: Πειραιώς: GR 180171 5500
0065 5010 1236 155).

Το Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες (μέλη/μη μέλη), σε σπουδαστές/φοιτητές σχολών ΜΜΕ και εν γένει στη μεγάλη οικογένεια του αθλητισμού.

Παράλληλα, ο ΠΣΑΤ ανακοίνωσε πως οι συγγραφείς μέλη του Συνδέσμου θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το βιβλίο τους, στο περιθώριο των τριήμερων εργασιών του Διεθνούς Σχολείου, εφόσον αυτό έχει εκδοθεί μέσα στο 2021. 

Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

«Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσετε συμμετοχή είναι η Τετάρτη (20/10) και ώρα 12:00 το μεσημέρι. (Ε-mail: psatds@gmail.com, Τραπεζικός Λογαριασμός: Πειραιώς: GR 180171 5500
0065 5010 1236 155).

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα συμμετοχής όσων ενδιαφέρονται προχωρήσαμε φέτος σε ειδικές ευνοϊκές ρυθμίσεις ως προς τις προϋποθέσεις:

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται:

Α) Για τα μέλη του ΠΣΑΤ: 50 ευρώ για τα ταμειακώς εντάξει και 70 ευρώ για τα μη ταμειακώς εντάξει μέλη του ΠΣΑΤ, ενώ για κάθε μέλος της
οικογένειας τους στα 50 ευρώ.

Β) Για τα μη μέλη του ΠΣΑΤ στα 90 ευρώ και για κάθε μέλος της οικογένειας τους στα 70 ευρώ.

Γ) Για όσους δεν φιλοξενηθούν (διαμονή – διατροφή) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 40 ευρώ.

Η μεταφορά των συμμετεχόντων από την Αθήνα προς την Αρχαία Ολυμπία και η επιστροφή τους με πούλμαν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο ΠΣΑΤ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα, τη θεματολογία και τους εισηγητές του Διεθνούς Σχολείου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές