ΑΕΚ: Η αποστολή για τον Τελικό Κυπέλλου

Αντίστροφα μετράει, πλέον, ο χρόνος μέχρι το πρώτο σφύριγμα του σαββατιάτικου (12/9) Τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Έτσι, ο προπονητής της «Ένωσης», Μάσιμο Καρέα, έχει κατασταλάξει στους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στον Βόλο.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Ζίγκα Λίτσα ο οποίος προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» προκαλώντας χαμόγελα στον τεχνικό της ΑΕΚ.

Οι 22 ποδοσφαιριστές

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Αύριο, Παρασκευή (11/9) η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο, αφού πρώτα γίνουν τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές