Απέπλευσε από το λιμάνι της Αττάλειας το Ορούτς Ρέις

Την είδηση ότι απέπλευσε από το λιμάνι της Αττάλειας το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέις μετέδωσε η ιστοσελίδα της Γενί Σαφάκ.

Το τουρκικό σκάφος βρίσκεται εντός του κόλπου της Αττάλειας, ενώ τα πλοία που το συνόδευαν παραμένουν αγκυροβολημένα στο λιμάνι.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το Ορούτς Ρέις θα πραγματοποιούσε ενδεχομένως κάποιο μικρό δοκιμαστικό ταξίδι μετά τις εργασίες συντήρησής του. Επιπλέον ο πλοίαρχος του τουρκικού σκάφους σε συνεντεύξεις του σε τουρκικά ΜΜΕ είχε αναφέρει ότι θα ξεκινήσει ξανά το ταξίδι στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όπως επισημαίνει και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, η διαρροή για το Ορούς Ρέις έχει τη σημασία της καθώς γίνεται τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σάρλ Μισέλ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές