Αστείο βίντεο: Μαϊμού στην Ινδία διακόπτει γενέθλια και κλέβει την τούρτα!

Η ξεκαρδιστική στιγμή που μία μαϊμού κλέβει μια ολόκληρη τούρτα γενεθλίων κάτω από τις μύτες της οικογένειας που γιόρταζε.

Η τολμηρή μαϊμού “χτύπησε”, μόλις ένα μέλος της οικογένειας έκοψε ένα κομμάτι της τούρτας και ενώ οι συγγενείς τραγουδούσαν το Happy Birthday.

Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στην Ινδία, η οικογένεια ακούγεται να τραγουδάει πριν η μαϊμού γλιστρήσει για να κλέψει την τούρτα και στη συνέχεια να τρέξει με τα κλοπιμαία της πάνω σε ένα δέντρο.

#funny #videos #monkey #μαϊμού #γενέθλια #pressfun

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές