Αυξάνονται τα κρούσματα μεταξύ Βρετανών που επιστρέφουν από την Ζάκυνθο

Ως κύρια πηγή αύξησης κρουσμάτων αποτελεί η Ζάκυνθος για τους Βρετανούς καθώς έχουν ηδη διαγνωστεί δύο περιπτώσεις θετικές στον κορωνοϊό έπειτα από πτήση επιστροφής τουριστών στην Βρετανία.

Οπως ανακοινώθηκε την Κυριακή στην Ουαλία, στην πτήση τσάρτερ του ταξιδιωτικού οργανισμού Tui από τη Ζάκυνθο για το Κάρντιφ στις 25 Αυγούστου εντοπίστηκαν επτά κρούσματα Covid-19 από τρεις διαφορετικές παρέες στην πτήση.

Σε καραντίνα έχουν μπει πλέον, με βάση την Ουαλική Αρχή Υγείας οι 187 επιβάτες καθώς και όλα τα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους.

Το περιστατικό ακολουθεί τη διάγνωση τουλάχιστον 11 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ 30 νεαρών που επέστρεψαν στις 24 Αυγούστου από τη Ζάκυνθο στο Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές