Βανκούβερ: ζευγάρι όρκες εμφανίστηκαν στο λιμάνι

Ένα ζευγάρι όρκες εξέπληξε τους εργαζόμενους στο λιμάνι άνθρακα του Βανκούβερ στις πριν από λίγες μέρες καθώς βγήκαν στην επιφάνεια κοντά σε αποβάθρες υδροπλάνων.

«Δεν έχω δει ποτέ όρκα, πόσο μάλλον δύο, στο Coal Harbour στα τρία χρόνια που εργάζομαι στο Harbor Air», δήλωσε ο Τζόνσον στην καναδική Global News. «Ήξερα ότι οι φάλαινες ήταν μεγάλα μεγάλα πλάσματα, αλλά μια φάνηκε να εκτείνεται στο μήκος των υδροπλάνων μας». 

ΠΗΓΗ: ABCNEWS

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές