Βαρουφάκης: Κατάθεσε στην ανακρίτρια για την επίθεση


Στην ανακρίτρια ανηλίκων κατέθεσε ο γενικός γραμματέας του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης, για την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα αγνώστων σε εστιατόριο των Εξαρχείων την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.

Ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος δεν δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των δυο συλληφθέντων, τους ανθρώπους που τον γρονθοκόπησαν.

Σε δήλωσή του, ανέφερε ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών, ενώ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό την αποπομπή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος, όπως είπε, έσπευσε να μιλήσει για ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, προτού καλά καλά καταθέσει στην Αστυνομία ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.

Απολογείται ο 19χρονος

Για την επίθεση σε βάρος του κ. Βαρουφάκη, αναμένεται να οδηγηθεί στη 1 το μεσημέρι στα δικαστήρια για να απολογηθεί, ένας 19χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη ως ένας από τους 7 που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

naftemporiki.gr 

σχετικα αρθρα

Leave a review