Διάρρηξη στην Θεσσαλονίκη: Πήραν από χρηματοκιβώτιο 1 εκατ. ευρώ

Από σπίτι επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά έπειτα από επίπονη διάρρηξη που πραγματοποίησαν στο Πανόραμα. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν από την οικία τους.

Οι δράστες παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο και απέσπασαν μεγάλο ποσό και πολύτιμα κοσμήματα.

Κατά δήλωσή του ιδιοκτήτη, χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 40Χ40, είχε μέσα 1 εκατ. ευρώ σε μετρητά και 200 λίρες Αγγλίας.

Ο επιχειρηματίας, προσδιορίζει στα πρώτα λόγια του προς τους αστυνομικούς, ότι η διάρρηξη έγινε στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, γιατί στο σπίτι έχει σύστημα με αισθητήρες ανίχνευσης που όταν διαπιστωθεί κίνηση στέλνει εικόνα στο κινητό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές