«Είμαστε στο ίδιο γήπεδο- #Same Field»

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματός της για την ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων  στο ποδόσφαιρο, συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, που γιορτάζεται σήμερα, 21 Μαρτίου.

Η Ε.Π.Ο. συνεργάζεται με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και παρουσιάζει φωτογραφίες από την πρώτη ομάδα γυναικών προσφύγων της Hestia FC, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κέντρου, με κεντρικό μήνυμα «Είμαστε στο ίδιο γήπεδο- #Same Field», το οποίο  αποτελεί και την ονομασία του προαναφερθέντος κοινωνικού προγράμματος της Ομοσπονδίας.

Με την ευκαιρία της εορτής και τις κοινές δράσεις που έχουν αναλάβει, η Ε.Π.Ο. και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη διάδοση του ποδοσφαίρου στους πρόσφυγες και για την -μέσω αυτού- προσπάθεια ένταξής τους στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικογένεια.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές