Σε αυτόφωρες συλλήψεις 12 ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών σε βάρος 2 ατόμων για περιπτώσεις κλοπών, που δρούσαν στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από εκτεταμένες έρευνες της Γ.Α.Δ.Θ.
Καθημερινά διενεργούνται πεζές και εποχούμενες περιπολίες, αλλά και αστυνομικές έρευνες από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.
Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις δώδεκα (12) ατόμων για κλοπές από καταστήματα, οχήματα και πεζούς, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) δραστών για περιπτώσεις κλοπών.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.