Επίθεση με μολότοφ και γκαζάκια στην Ευελπίδων – Αποκλείστηκε η περιοχή από την ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ στην οδό Ευελπίδων , από γκαζάκια και μολότοφ που πέταξε διερχόμενη ομάδα λίγων ατόμων.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε η  Άμεση Δράση και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας καθώς η έκρηξη σημειώθηκε, απέναντι από την είσοδο της Σχολής Ευελπίδων, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες έγινε το συμβάν.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας, διερχόμενη ομάδα λίγων ατόμων πέταξε γκαζάκια και μια βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα την ισχυρή έκρηξη που τρόμαξε τους κατοίκους της περιοχής.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση και για να εντοπίσει τους δράστες, καθώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση μετά την κλήση των κατοίκων για έκρηξη.

Αποκλεισμένη η περιοχή από την αστυνομία

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις μετά από τις πληροφορίες για έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.

Η πρώτη εικόνα από το σημείο είναι ότι οι βόμβες μολότοφ εκτοξεύτηκαν προς την είσοδο των δικαστηρίων, προξένησαν ισχυρό θόρυβο και γι’ αυτό και υπήρξαν αναφορές για έκρηξη.

 

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές