Επιδόματα απασχόλησης: H σειρά για τις αιτήσεις και τις πληρωμές

Το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την τελευταία παράταση η οποία αφορά τις αιτήσεις επιχειρήσεων – εργοδοτών στο σύστημα “Εργάνη” για αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Ιούλιο, καθώς και δηλώσεις ένταξης στον μηχανισμό “Συν – Εργασία” Β Φάση, όπως επίσης και ορθές επαναλήψεις των δηλώσεων της «Β Φάσης» για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Η «Β φάση» της διαδικασίας δήλωσης για εντάξεις τον μηχανισμό “Συν – Εργασία” είναι απαραίτητη προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι από το κράτος το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας. Ειδικότερα, στην «Β Φάση» της αίτησης – δήλωσης της επιχείρησης στο σύστημα “Εργάνη”, οι επιχειρήσεις δηλώνουν, τις μηνιαίες δηλωθείσες μεικτές αποδοχές του εργαζόμενου με καθεστώς πλήρους απασχόλησης, καθώς και τις αντίστοιχες μηνιαίες καθαρές αποδοχές του, τις καταβαλλόμενες αποδοχές στον εργαζόμενο, κατά το μήνα ένταξής του στον Μηχανισμό με βάση τις μειωμένες ώρες εργασίας και τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και την Τράπεζα πληρωμής της μισθοδοσίας του εργαζόμενου που θα ενταχθεί στον Μηχανισμό.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές