ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος Εκτελεστικός Γραμματέας

O Ιάκωβος Φιλιππούσης εξελέγη νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ μετά από ψηφοφορία, που έγινε στο περιθώριο συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, διαδεχόμενος τον Αλέξη Δέδε, ο οποίος είναι υποψήφιος να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου (CEO) της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Φιλιππούσης επελέγη μέσω της Εκτελεστικής της ΕΠΟ με 11 ψήφους, ενώ ο Δέδες έχει συμφωνήσει με τη FIFA να δουλέψει για την διοργάνωση του Μουντιάλ του Κατάρ (2022).

Επίσης, το Δ.Σ. της ΕΠΟ ανέδειξε μέσω τηλεδιάσκεψης τον Παναγιώτη Δημητρίου ως αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου παρέμεινε ο Αστέριος Αντωνίου.

Ταμίας θα είναι ο Κλέαρχος Τζαφέρης.

Θυμίζουμε ότι Πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέχθηκε πρόσφατα (27/3/21) ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με 66 ψήφους υπέρ και 2 λευκά.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές