ΗΠΑ: Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο Καπιτώλιο- Θα συνεχιστεί η ψηφοφορία για την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν

Υπέκυψε η γυναίκα που τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα στο Καπιτώλιο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν χθες Τετάρτη από οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαπιστώθηκε νεκρή στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι της μητροπολιτικής αστυνομικής διεύθυνσης της Ουάσιγκτον.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάστιν Στέρνμπεκ δήλωσε στο CNN: «Ναι, η ενήλικη που τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα στο Καπιτώλιο κηρύχθηκε (νεκρή) σε νοσοκομείο της περιοχής».

H γυναίκα ήταν ανάμεσα στους υποστηρικτές τον Τραμπ που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, με στόχο να διακόψουν τη συνεδρίαση του Κογκρέσου η οποία θα επικύρωνε τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Στο μεταξύ, το Αμερικανικό Κογκρέσο αποφάσισε να συνεχιστεί η ψηφοφορία που θα επικυρώσει και τυπικά την εκλογική νίκη του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε μια προσπάθεια να μην πληγεί η εικόνα της Αμερικανικής Δημοκρατίας.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές