ΗΠΑ: Το Twitter μπλοκάρει τον λογαριασμό του Ντ. Τραμπ

Το Twitter επέβαλε “ποινή” στον Ντ. Τραμπ, μπλοκάροντας τον λογαριασμό του για 12 ώρες, αφού του διέγραψε και δύο αναρτήσεις.

Είναι το ισχυρότερο μέσο επικοινωνίας του απερχόμενου προέδρου με το κοινό του, αφού το χρησιμοποιεί καθημερινά για να μεταφέρει τα μηνύματα και τις απόψεις του.

Ένα μήνυμα που συζητήθηκε με μεγάλο ερωτηματικό από όλο τον κόσμο σήμερα, ήταν “να θυμάστε αυτή την ημέρα” ενώ σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ενώ φαίνεται να προτρέπει τους οπαδούς του να απομακρυνθούν ήσυχα από το Καπιτώλιο, εντούτοις αναφέρει ότι “τους έκλεψαν τις εκλογές”.

Σύμφωνα με τη γνωστή πολιτική του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής δικτύωσης, δεν επιτρέπονται τα μηνύματα μίσους ή προτροπής σε βιαιοπραγίες και παράνομες πράξεις.

Μετά την παρέλευση του 12άωρου, οι υπεύθυνοι του twitter θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν στον τέως πρόεδρο να επανέλθει ή θα παραμείνει μπλοκαρισμένος.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές