Η Ελληνίδα pastry chef που κατέκτησε το Λονδίνο – Η Κωνσταντίνα Μαστραχά στο presskit.gr (video)

Κι όμως το Λονδίνο δεν ήθελε μόνο την… Γερμανίδα του για να πετύχει το Brexit ήθελε και την Ελληνίδα του για να ταξιδέψει σε καινούριες και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις…

Η Κωνσταντίνα Μαστραχά ξεκίνησε το ταξίδι της από την Κρήτη και το 2017 βρέθηκε στο Λονδίνο ανάγοντας την ζαχαροπλαστική – και όχι μόνο – σε τέχνη.

Το γεγονός πως είναι μια εξαιρετικά ειδικευμένη σεφ ζαχαροπλαστικής σε γλυκά vegan, χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη την έφερε άμεσα στην κορυφή της εν λόγω κουζίνας.

Τα τελευταία 7 χρόνια η Κωνσταντίνα Μαστραχά πειραματίζεται συνεχώς και βρίσκει νέες γεύσεις.
Έχει εργασθεί σε μερικά από τα κορυφαία καταστήματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στο Λονδίνο και την Ελλάδα ενώ σήμερα είναι Head Pastry Chef και Assistant Manager σε ένα από τα πιο διάσημα στέκια του Λονδίνου με τους επώνυμους Λονδρέζους – και όχι μόνο – θαμώνες να απολαμβάνουν τις δημιουργίες της Ελληνίδας pastry chef.

To presskit.gr θα φιλοξενεί τις συνταγές της Κωνσταντίνας καθώς και τα βίντεο των δημιουργιών της. Μία πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω βίντεο:

Η Ελληνίδα pastry chef που κατέκτησε το Λονδίνο – Η Konstantina Mastracha στο presskit.gr

Δημοσιεύτηκε από Presskit.gr – The Project στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Η συνταγή σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματα της Κωνσταντίνας είναι η εξής:
240 gr sugar
90gr veggie oil
220gr flour
35gr cacao powder
2 tsp vanilla essence
1 tsp salt
1 1/2 tsp soda
150gr 70% chocolate
240gr zucchini
160 βαθμούς 15 -29 min


σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές