Η Royal Caribbean ανακοινώνει την παγκόσμια αναστολή των κρουαζιέρων της

Τη μακρόχρονη αναστολή των κρουαζιέρων της μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη αποφάσισε η Royal Caribbean Cruises.

Η  εταιρία με τα πασίγνωστα τεράστια κρουαζιερόπλοια, πολυπόθητα για κάθε λιμάνι και τουριστική περιοχή, καθώς μεταφέρουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, “έδεσε κάβο” φέτος το καλοκαίρι, αφού αποφάσισε λόγω κορωνοϊού, να επεκτείνει την παγκόσμια αναστολή των κρουαζιέρων της μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας :

“Στη Royal Caribbean International, η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και του πληρώματος είναι πάντα οι κορυφαίες προτεραιότητές μας. Μετά από περαιτέρω διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες μας στην Cruise Lines International Association και σε συνεργασία με το CDC, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την αναστολή των δρομολογίων για τον παγκόσμιο στόλο μας για όλες τις κρουαζιέρες έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. “

Περαιτέρω αναστολή ανακοίνωσε η εταιρία για τα δρομολόγια του Καναδά που σταματούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, λόγω της εκτεταμένης απαγόρευσης της καναδικής κυβέρνησης για ταξίδια κρουαζιερόπλοιων. Επίσης, τα δρομολόγια των Βερμούδων θα ανασταλούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, ενώ για κάποιους προορισμούς τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν ακόμα και το 2021.

Ένα ακόμη πλήγμα για τον παγκόσμιο αλλά και τον Ελληνικό τουρισμό, καθώς τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean Cruises, έδεναν κάθε καλοκαίρι σε αρκετά λιμάνια της χώρας.

#RoyalCaribbeanCruises#τουρισμός#κρουαζιέρες#κορωνοϊός#ειδήσεις

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές