Ιωάννινα: Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους

Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους και του Ιρακινού πιλότου στις περιοχές στις περιοχές Χρυσοβίτσας Μετσόβου και Τσεπέλοβο Ζαγορίου.

Στην επιχείρηση συμμετείχε και πάλι ελικόπτερο Σούπερ Πούμα καθώς και ισχυρή δυνάμη της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, πολίτες, κυνηγοί, η Λέσχη 4Χ4 και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού.

Το ερπυστριοφόρο της Αστυνομίας ανέβηκε στο όρος Μιτσικέλι χωρίς να μπορέσει να εντοπίσει οποιοδήποτε στοιχείο από το αεροπλάνο και τον αγνοούμενο πιλότο. Η σφοδρή όμως χιονόπτωση στο όρος Μιτσικέλι, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εμπόδισε τις έρευνες της ΕΜΑΚ καθώς ήταν περιορισμένη η ορατότητα και δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο.

Όλες οι προσδοκίες για την ανεύρεση του αεροπλάνου και του 32χρονου Ιρακινού πιλότου, στρέφονται πλέον στην αυριανή ημέρα, καθώς αναμένεται αλλαγή των καιρικών συνθηκών με βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους, που θα καθαρίσουν την ομίχλη.

Οι αυριανές έρευνες θα συνεχιστούν στους πρόποδες του Μιτσικελίου από τα χωριά Μηλιωτάδες μέχρι και Ανθρακίτη.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές