Κίλιαν Εμπαπέ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστική συμφωνία αναφέρει και το «Athletic»


Μετά τα ισπανικά ΜΜΕ και το έγκυρο «Athletic» κάνει λόγο για οριστική συμφωνία του Κίλιαν Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι “μερένγκες” έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Γάλλου επιθετικού και έχουν “κλειδώσει” οι όροι του συμβολαίου του, αλλά ακόμη δεν έχουν “πέσει” οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ως εκ τούτου, η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται να προσπαθεί ακόμη να αλλάξει τα δεδομένα και να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει στην ομάδα, αλλά όλα δείχνουν ότι η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

To άρθρο Κίλιαν Εμπαπέ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστική συμφωνία αναφέρει και το «Athletic» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές