«Καμπάνα» στον Νίκο Ζαμάνη, απαλλαγή για τον Κούγια

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, για διάστημα 15 ημερών, και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε ΄στον Νίκο Ζαμάνη.

Για 15 μέρες εκτός του αγωννιστικού χώρου και των αποδυτηρίων θα μείνει ο ,διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, μετά από ποινή που του επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Επιπλέον, καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Αιτία των ποινών είναι η αποβολή του στο ματς της περασμένης Δευτέρας (6/7) με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο των πλέι-άουτ.

Πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε παράλληλα και στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, ενώ αντίθετα απαλλάχθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Η αθλητική δικαστής απάλλαξε επίσης την ΠΑΕ Άρης, για την πειθαρχική παράβαση που της αποδιδόταν στο ματς της 1ης Ιουλίου με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές