Καμπάνια για τα 30 χρόνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα από την Soho Square:

Το 2020 είναι χρονιά ορόσημο για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, καθώς συμπληρώνουν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Η Soho Square σχεδίασε μια ευχαριστήρια καμπάνια που στόχο είχε όχι απλά να μεταφέρει ένα μήνυμα αλλά αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθουν οι Γιατροί, κάθε φορά που ακούνε «Ευχαριστώ» από τους ανθρώπους που βοηθάνε.

Και το συναίσθημα αυτό, να φτάσει στους ανθρώπους που οφείλουν την ύπαρξή τους: στους υποστηρικτές τους.

Μέσα σε αυτό το πρωτόγνωρο παρόν, οι άδειοι δρόμοι έγιναν το μέσο. Οι κιμωλίες του γνωστού street-artist Δημήτρη Κωλέτση έγραψαν το μήνυμα, ένα μεγάλο “ευχαριστούμε” κάθε φορά, μαζί με το όνομα του/των αποδέκτη/ών του.

Τα προσωποποιημένα tags έξω από τα σπίτια τυχαία επιλεγμένων δωρητών, πλαισιώθηκαν από ορισμένα ακόμα, μαζικά, τοποθετημένα σε κεντρικά σημεία της πόλης. Και κάπως έτσι το 3υχαριστ0ύμε των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κατάφερε να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές τους. Και να τους πει πως αυτό το «Ευχαριστώ» που τόσα χρόνια ακούνε οι Γιατροί στο πεδίο, είναι δικό τους.

To βίντεο της ενέργειας πραγματοποιήθηκε από τη Foss Productions, σε σκηνοθεσία του Θάνου Μήτσιου.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές