Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι – Στους 258 οι νεκροί

Κατέληξαν ένας 89χρονος στο Παπανικολάου και ένας 60χρονος στο Σωτηρία – 50 οι νεκροί μέσα στις 28 μέρες του Αυγούστου

Το βράδυ της Πέμπτης ο 89χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” έχασε την μάχη με την νόσο.

Ο ηλικιωμένος ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας.

Παράλληλα σήμερα το πρωί ένας 60χρονος άνδρας κατέληξε στο “Σωτηρία” o oποίος νοσηλευόταν από τις 20 Αυγούστου ενώ έπασχε από παχυσαρκία.

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός νεκρών με κορωνοϊό στην χώρας μας έχει ανέλθει στου 258, ενώ μόνο στις 28 μέρες του μήνα Αυγούστου έχουν καταμετρηθεί 50 θάνατοι.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές