Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα «λουκέτα» σε επιχειρήσεις στην Κρήτη

Tέσσερα νέα «λουκέτα» καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη μετά από ελέγχους των αρχών.

Οι αρχές κατά τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν πως στα δύο μαγαζιά δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και στα άλλα δύο οι πελάτες ήταν υπεράριθμοι.

Όπως προβλέπει ο νόμος οι αστυνομικοί βεβαίωσαν 3.000 ευρώ πρόστιμο σε κάθε επιχείρηση και «σφράγισαν» το κατάστημα για 15 ημέρες.

Πρόστιμα και για μάσκες

Σωρεία ελέγχων έγιναν σε όλη την Κρήτη και για την εφαρμογή του μέτρου της χρήσης μάσκας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, οι πολίτες της Κρήτης βεβαιώθηκαν 37 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Πρόκειται για 28 πεζούς σε δρόμο στα Χανιά, 4 πελάτες σε σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο, 3 εργαζόμενους σε κατάστημα στο Ηράκλειο και 2 εργαζόμενους σε κατάστημα στο Λασίθι.

Σε κάθε έναν βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές