Κρούσμα και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

Και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο αποτελεί πια εστία κορωνοϊού καθώς υπάλληλος του διαγνώστηκε θετικός.

Ο μηχανισμός του Υπουργείο Πολιτισμού σαφώς ήδη έχει κινητοποιηθεί καθώς έχουν ξεκινήσει και τα απαραίτητα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Το επιδημιολογικό κύμα σαρώνει με το λεκανοπέδιο να βρίσκεται στο κόκκινο και το ιατρικό σύστημα να δέχεται συνεχώς πιέσεις για περαιτέρω δράσεις και ενέργειες με σκοπό την υποχώρηση της νόσου.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές