Λίβανος: Έκκληση από τον πρωθυπουργό για σχηματισμό κυβέρνησης και σύναψη συμφωνίας με το ΔΝΤ

Το τηλεοπτικό του διάγγελμα έκανε σήμερα ο νεοδιορισθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου Μουσταφά Αντίμπ κάνοντας επίσημα έκκληση για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και την άμεση σύναψη συμφωνίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Η ευκαιρία για την χώρα μας είναι μικρή και η αποστολή την οποία αποδέχθηκα βασίζεται σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που το αναγνωρίζουν», δήλωσε ο Αντίμπ έπειτα από τον επίσημο διορισμό του από τον πρόεδρο της χώρας Μισέλ Αούν.

Ο ίδιος είπε ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να απαρτίζεται από “εμπειρογνώμονες” και από ανθρώπους “ικανούς” και επιφορτισμένους να υλοποιήσουν τις πολυαναμενόμενες “μεταρρυθμίσεις”.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές