ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «2.353 κρούσματα και 422 διασωληνωμένοι εν μέσω σκληρού lockdown στη μισή χώρα, είναι το αποτέλεσμα της κρυφής ελπίδας του κυρίου Μητσοτάκη ότι θα μας σώσει ο από μηχανής θεός των εμβολίων χωρίς να χρειαστεί η κυβέρνησή του να αναδιπλωθεί ιδεολογικά».

Προσθέτει ότι «αντί να ενισχύσει τις δημόσιες δομές Υγείας, το ΕΣΥ, κι όχι να χρυσώσει τσέπες μιλημένων ιδιωτών, να προσλάβει προσωπικό αντί να υποκύπτει στη φυσική ροπή του κόμματός του για «περισσότερες απολύσεις απ’ όσες θα ζητούσε η Τρόϊκα», και να επενδύσει σε υποδομές αντί να “οραματίζεται” ΣΔΙΤ.

Επίσης, σημειώνει ότι τον ενθαρρύνει φυσικά το ότι έχει για αξιωματική αντιπολίτευση τον κ. Τσίπρα, που μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης μετά την συνθηκολόγηση του 3ου αρχικά και έπειτα του 4ου μνημονίου, ανακάλυψε σήμερα ότι το ΕΣΥ αποψιλώθηκε από τις μνημονιακές πολιτικές.

Το ΜέΡΑ25 καλεί την κυβέρνηση να επιτάξει εδώ και τώρα τον ιδιωτικό τομέα υγείας και να προβεί σε άμεση γενναία ενίσχυση του ΕΣΥ χωρίς καμία προηγούμενη άδεια από την τρόικα ή τους κλινικάρχες.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές