Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί το Eurogroup της 5ης Οκτωβρίου

Το Eurogroup της 5ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης ανακοινώθηκε λόγω της πανδημίας που χτυπάει κόκκινο σε κάθε σημείο του κόσμου.

Τα θέματα της ατζέντας που θα συζητηθούν είναι ποικίλα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το θέμα της στήριξης της Ελλάδας έπειτα από την λήξη του προγράμματος ήδη έχει πέσει στο τραπέζι με θετικότατο πρόσημο.

Πιο συγκεκριμένα Α\αναμένεται λοιπόν να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις πορτεραιότητες για τις μεταρρυθμίσεις και τις επενδύσεις για την ανάκαμψη, την επιλογή του αντικαταστάτη του Υβ Μερς στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας καθώς και τη στήριξη της Ελλάδας μετά τη λήξη του προγράμματος, όπως ανέφερε στο λογαριασμό της στο twitter η εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές