Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο της BD ΕΛΛΑΣ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο σε απευθείας μετάδοση (Live Streaming) της BD ΕΛΛΑΣ, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα “Κρίσιμη Ισχαιμία κάτω Άκρων” και εκπαιδευτή τον κ. Νικόλαο Πτώχη, Επεμβατικό Ακτινολόγο, Επιμελητή Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση ιατρών που ειδικεύονται σε διαδερμικές τεχνικές στην αποκατάσταση της κρίσιμης ισχαιμίας κάτω άκρων, με την χρήση καινοτόμων υλικών και ενδεδειγμένων τεχνικών. Το σεμινάριο μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω του διαδικτύου και ειδικής πλατφόρμας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Νικόλαος Πτώχης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση του Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”, τους Διευθυντές των Τμημάτων Αγγειοχειρουργικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας, τους κ.κ. Κοπάδη, Χατζηγάκη και Καρύδα, όλους τους επιμελητές και ειδικευόμενους της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας, τους Τεχνολόγους και τους νοσηλευτές για την πολύτιμη επιστημονική και ηθική στήριξή τους κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης του σεμιναρίου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την BD ΕΛΛΑΣ, με την ευγενική υποστήριξη της οποίας, υλοποιήθηκε η σημερινή επιστημονική εκδήλωση. Με ιδιαίτερη χαρά, αποδέχτηκα την πρόσκληση της BD ΕΛΛΑΣ να συμμετάσχω ως εκπαιδευτής στη σημερινή της εκδήλωση, στηρίζοντας το θεσμό της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των ιατρών, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Greece, κ. Μανώλης Τριποδιανός, αναφερόμενος στη σημερινή εκδήλωση δήλωσε: “Στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρία για τη χώρα, η BD ΕΛΛΑΣ στηρίζει τους συνεργάτες της, μεριμνώντας για τη συνέχιση των εκπαιδευτικών της δράσεων, οι οποίες πλέον μεταβαίνουν σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. Το σημερινό, απόλυτα επιτυχημένο webinar, αποτελεί το πρώτο μιας σειράς εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με στόχο την προσφορά εξειδικευμένης και σύγχρονης ιατρικής γνώσης στους συνεργάτες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σημερινό μας εκπαιδευτή, κ. Νικόλαο Πτώχη, καθώς και τον Συντονιστή Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής, κ. Γιώργο Κοπάδη που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της διαδικτυακής εκδήλωσης, αλλά και όλους τους ιατρούς-συνεργάτες μας για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν στην πρώτη μας ψηφιακή εκδήλωση”.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές