Μουντιάλ 2022 – Ο Φερνάντο Σάντος υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν είναι ελεύθερος να δώσει μία προσωπική συνέντευξη;»

[ad_1]

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Πορτογαλίας ενόψει του Μουντιάλ 2022, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.

Με τη συνέντευξή του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει βάλει “φωτιά” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο Σάντος δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τον Ρονάλντο και προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, ζητώντας ανοχή.

Οι δηλώσεις του Σάντος

«Είναι μια πραγματικά προσωπική συνέντευξη, μίλησε όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Για αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ανοχή.

Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την εθνική ομάδα. Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; Αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει.

Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά».

To άρθρο Μουντιάλ 2022 – Ο Φερνάντο Σάντος υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν είναι ελεύθερος να δώσει μία προσωπική συνέντευξη;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[ad_2]

Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review