Νέα δίωξη για βιασμό κατά γνωστού ηθοποιού

Νέα ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών κατά γνωστού ηθοποιού, για τον οποίο είχε γίνει δημόσια καταγγελία από ενήλικο άνδρα, ότι διέπραξε σε βάρος του βιασμό το 2006.

Οι δικαστικές αρχές κινούνται με τάχυστους ρυθμούς για την υπόθεση ώστε να μην υποπέσει σε παραγραφή, καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα παραγράφεται σε δύο μήνες.

Ο ηθοποιός, που έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, διώκεται ποινικά και αρνείται την κατηγορία.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές