Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: Ο τρομερός Κόβαρ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup


Ο Παναθηναϊκός, έχοντας τον Γίρι Κόβαρ σε σεληνιασμένη κατάσταση, επικράτησε 3-1 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup.

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-1 του Ολυμπιακού στο Μελίνα Μερκούρη, κάνοντας την ανατροπή με την υπογραφή του φανταστικού Κόβαρ, ο οποίος έπαιξε αναγκαστικά διαγώνιος στη θέση του καλύτερου παίκτη του τριφυλλιού, Ερνάντεζ, και διέλυσε την ερυθρόλευκη άμυνα.

Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη (15/02, 19.00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Εκεί ο Παναθηναϊκός με νίκη με οποιοδήποτε σκορ παίρνει την πρόκριση. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τέσσερα σετ!

Πρέπει να επικρατήσει 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να πάρει το χρυσό σετ για να πάρει εκείνος την πρόκριση κόντρα στους πράσινους.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-21, ήταν έτοιμος να κάνει και το 2-0, αλλά ο Γίρι Κόβαρ είχε αντίθεση άποψη και με τρομερά σερβίς και τρομακτικά χτυπήματα, κατάφερε να χαρίσει το δεύτερο σετ στον Παναθηναϊκό με 25-21.

Με τη ψυχολογία στα ύψη, οι πράσινοι κατάφεραν να κάνουν το 25-23 και το 1-2 στο σετ, πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο τους, ο οποίος ήταν η κατάκτηση δύο σετ στο Ρέντη.

Δεν έμειναν μόνο εκεί. Ο Γίρι Κόβαρ ήταν ασταμάτητος και με καθοριστικούς πόντους χάρισε το τρίτο σετ (26-24) και τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Τα σετ: 25-21, 21-25, 23-25, 24-26.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: Ο τρομερός Κόβαρ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review