Ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε από τη Super League 2


Πριν καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την ποδοσφαιρική παρωδία στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν πέντε ποδοσφαιριστές του επικαλέστηκαν τραυματισμό και αποχώρησαν με συνέπεια τη διακοπή του αγώνα, ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η επιστολή:

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, 

Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής. 

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση. 

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες. 

Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

σχετικα αρθρα

Leave a review