Ο Α/ΓΕΕΘΑ στη νέα ΔΔΕΕ

Τη 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (13 ΔΕΕ) στο Στρατόπεδο «Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Παναγιώτη Φακίνου» επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ.Φλώρος, μαζί με τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) Υποστράτηγο Γ.Τσιτσικώστα.
Κατά την επίσκεψή του αυτή ο Α/ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών στην έδρα της νέας ΔΔΕΕ, που θα προκύψει από τη μετεξέλιξη της 13ης ΔΕΕ στο πλαίσιο της αναδιοργανώσεως των Ειδικών Δυνάμεων (ΕΔ) – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο Στρατόπεδο θα εδρεύει και η Τμηματική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (Special Operations Component Command/SOCC), η οποία συγκροτείται με βάση ΝΑΤΟικά πρότυπα και υποχρεώσεις.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές