Ο Μάικ Πόσνερ έφθασε στην κορυφή του Έβερεστ για καλό σκοπό

Ο Μάικ Πόσνερ ολοκλήρωσε την ανάβασή του στο Έβερεστ.
Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός έφτασε στην κορυφή την 1η Ιουνίου.

«Σήμερα το πρωί στις 4:35, οι Dawa Chirring Sherpa, Jon Kedrowski, Dawa Dorje Sherpa και Mike Posner συνάντησαν το όρος Έβερεστ. Αυτό το ονομάζω ανατολή. Είμαστε τώρα πίσω στο στρατόπεδο 2, αλλά όχι έξω από το δάσος μέχρι να κατεβούμε στο στρατόπεδο βάσης αύριο το πρωί. Παρακαλώ θυμηθείτε μας στις προσευχές σας » έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο τραγουδιστής κοινοποίησε επίσης ένα βίντεο από την ανάβασή του.

«Αυτό ήταν δύσκολο. Είμαι εξαντλημένος πέρα από οποιονδήποτε βαθμό εξάντλησης που θα μπορούσα να είχα αντιληφθεί πριν. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα, αλλά θα μοιραστώ μαζί σας περισσότερες αναμνήσεις όταν θα έχω χρόνο να τα επεξεργαστώ όλα» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο όπου προβάλλεται η ανατολή του ηλίου.

Με βάση τα προηγούμενα tweets του, χρειάστηκαν 50 ημέρες για να φτάσει στην κορυφή του Έβερεστ.

Και η ανάβαση ήταν για καλό σκοπό, συγκέντρωσε πάνω από 229.000 δολάρια για το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ, μη κερδοσκοπικό νομικό οργανισμό, που συνεργάζεται με κοινότητες για να δημιουργήσει οικονομικές ευκαιρίες και να αναμορφώσει το δικαστικό σύστημα.
Ο Μάικ Πόσνερ το 2019 διέσχισε περπατώντας 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, καλύπτοντας τη διαδρομή από το Νιου Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια και ξανά πίσω.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές