Ο Παναθηναϊκός κάνει το μπαμ με Φερνάντο Ερνάντεζ στο βόλεϊ


Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφή, αφού συμφώνησε με τον Κουβανό διαγώνιο, Φερνάντο Ερνάντεζ.

Ο 32χρονος σταρ έχει πραγματοποιήσει τεράστια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και πρόκειται για επιλογή από του υψηλότερο ράφι.

Ο Ερνάντεζ χρειάστηκε να ρίξει το κασέ του για να έρθει στον Παναθηναϊκό και το έκανε επειδή “ερωτεύτηκε” τον πράσινο κόσμο, τον οποίο συνάντησε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του τριφυλλιού με την τουρκική Χάλμπανκ.

Ο Κουβανός διαγώνιος θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Ζήση και Φράγκο.

Να σημειωθεί ότι παρελθόν από τους πράσινους θα αποτελέσουν οι Θανάσης Πρωτοψάλτης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Αλέξανδρος Ράπτης. Ο τελευταίος έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τον Ερνάντεζ εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSource link

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές