Πάρτυ σε ξενοδοχείο στη Συγγρού – Ποιοί παίχτες του Ολυμπιακού ενεπλάκησαν

Σε roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού, ξημερώματα Δευτέρας, 30 άτομα παρτάρανε παρά το γεγονός ότι η χώρα μας βρίσκεται σε lockdown από το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, στις 2:30 πολίτες ενημέρωσε την Άμεση Δράση ότι στο ξενοδοχείο Smart Hotel στη λεωφόρο Συγγρού 127, στο ύψος του Νέου Κόσμου διοργανώνεται πάρτι.
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας και όντως στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου βρήκαν 31 άτομα να συμμετέχουν στο πάρτι παρά το γεγονός ότι από τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ισχύει γενικό lockdown με περιορισμό μετακινήσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Μπρούνο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Ρούμπεν Σεμέδο , βρίσκονταν μεταξύ των ατόμων που συμμετείχαν σε πάρτιτα ξημερώματα της Δευτέρας.
Το πάρτι διοργανώθηκε από μια 24χρονη γυναίκα, στο roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού.

Το περιστατικό συνέβη μετά την άφιξη της πειραϊκής ομάδας στην Αθήνα από το Ηράκλειο, όπου είχε μεταβεί για το χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Στους παίκτες επιβλήθηκε πρόστιμο από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο στις 02:30 τα ξημερώματα ύστερα από καταγγελία πολίτη, ενώ η διοργανώτρια συνελήφθη.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ συνελήφθη μια 24χρονη ως διοργανώτρια.
Στην 24χρονη που κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διαδοσης κορώνοϊού και για διατάραξη κοινής ειρήνης, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, πρώτη ημέρα εφαρμογής του lockdown η Αστυνομία εντόπισε 585 παραβάτες του lockdown, έγιναν και δύο συλλήψεις για παραβίαση κανόνων λειτουργείας καταστημάτων ενώ επιβλήθηκαν και 698 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.
Από την πλευρά της η Εθνική Αρχή Διαφάνειας πραγματοποίησε συνολικά 10.808 ελέγχους και επέβαλε 78 πρόστιμα κυρίως για μη χρήση μάσκας και SMS ενώ σε τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκε σε επιχειρήσεις και αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές