Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του πρότζεκτ των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό

Σε συμφωνία ήρθαν τελικά η ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όσον αφορά στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στον Βοτανικό, δίνοντας έτσι το “πράσινο” φως για να προχωρήσει η κατασκευή του.

Ο Ερασιτέχνης συμφωνήθηκε ναι λαμβάνει ποσά τόσο από τις κάρτες μέλους όσο και από τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ το γήπεδο της λεωφόρου θα γκρεμιστεί όταν ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ιδιαίτερα αισιόδοξη, αν και φειδωλή, ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού. Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου.”

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές