Παναθηναϊκός: Χαμός στις κερκίδες και στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του League Cup


Ο Παναθηναϊκός σάρωσε τους τίτλους τη φετινή χρονιά στο βόλεϊ. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου, μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το League Cup με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη στήριξη του στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας. Περισσότεροι από 6.000 φίλοι του τριφυλλιού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και έσπρωξαν τους πράσινους στη νίκη και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά το τέλος του αγώνα, το κλειστό του ΟΑΚΑ πήρε φωτιά, με τους παίκτες και τον κόσμο να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε βίντεο:

Το πάρτι συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου της χρονιάς.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Χαμός στις κερκίδες και στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του League Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές