Χρήστος Ταραντίλης: Ο κόσμος σάς περιμένει για να τον κάνετε καλύτερο

Σε μία άκρως αισιόδοξη δήλωση και παράλληλα ευχή πέρασε ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χρήστος Ταραντίλης προς τους μαθητές της Τριτοβάθμιας σχετικά με τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

O κόσμος σάς περιμένει για να τον κάνετε καλύτερο! Στις νέες και τους νέους που πέρασαν την δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να σηματοδοτήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα προς νέους στόχους ζωής! Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την προσπάθειά σας! Να θυμάστε ότι «η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.» (Ουίνστον Τσώρτσιλ) Τα πνευματικά και ηθικά εφόδια που λάβατε από το σχολείο και την οικογένεια θα στηρίξουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία σας. Ο κόσμος σάς περιμένει για να τον κάνετε καλύτερο!” αναφέρει στο μήνυμά του, μετά την ανακοίνωση των βάσεων.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές