Παράταση στην πληρωμή εισφορών για αναστολές και Συν-Εργασία – Αποφάσεις ΕΦΚΑ

Απόφαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ δίνει περιθώριο έως τις 18 Σεπτεμβρίου για την υποβολή ΑΠΔ και πληρωμή εισφορών Ιουνίου και Ιουλίου για εργαζόμενους με αναστολή ή για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

Περιθώριο έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 για την υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) και την καταβολή εισφορών Ιουνίου και Ιουλίου για εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί στο μηχανισμό Συν-Εργασία ή οι συμβάσεις τους έχουν τεθεί σε αναστολή, έχουν οι εργοδότες.

Η παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής των ΑΠΔ ελήφθη χθες, από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ και αφορά τις εξής κατηγορίες.

Πηγή: Real.gr

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές