Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Τραγωδία στην εθνική Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας με σοβαρό δυστύχημα να έγινε περίπου σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 6:40 το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σχεδόν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή 4 άτομα, 3 άνδρες και 1 γυναίκα.

Η Τροχαία διεξάγει ήδη προανάκριση.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές