«Πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά από 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα» ΕLLADA ΤΩΡΑ 24/7, ΕLLADA PRESS, ΝΕΑ, ΕLLADA ΤΩΡΑ, Ροή, 365 ΕLLADA NEWS ΕLLADA ΤΩΡΑ 24/7, ΕLLADA PRESS, | Ellada FM


Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου απασφάλισε και μίλησε για εκείνη κυρίως για το πώς τον εκβίασε όταν της είχε πει να χωρίσουν, ενώ σοκ προκαλούν τα όσα αναφέρει για την κηδεία της Τζωρτζίνας.

Σε ερώτηση αν ο Μάνος θεωρεί ένοχη την κατηγορούμενη, ο μάρτυρας είπε: «Ναι τη θεωρεί ένοχη και μέχρι πριν δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό, πλέον δεν το βάζω τι χέρι μου στη φωτιά για το Μάνο. Με την κατηγορούμενη τα είχαμε, πριν το Μάνο».

Οι εκβιασμοί και η κηδεία της Τζωρτζίνας

Ερωτηθείς για το πώς ήταν η σχέση τους ανέφερε ότι: «Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο, δυόμιση μήνες γύρισε και μου είπε: Είσαι σίγουρος ότι θες να χωρίσουμε; Της λέω ναι. Άμα χωρίσουμε θα πιάσω τον τάδε και του πω πράγματα που μου είχες εμπιστευτεί και ότι τον είχες κατηγορήσει. Της λέω Ρούλα με κοροϊδεύεις; Με εκβιάζεις δηλαδή;». Μου λέει: Δεν σε εκβιάζω σε προειδοποιώ».

Σε ότι αφορά στην κηδεία της Τζωρτζίνας; «Και στις τρεις πήγα. Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι ήταν μια που έχασε το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από δέκα με είκοσι λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν μια τυπική επίσκεψη».

Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές