Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στη Πρώτη Σερρών

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (03/08/20) το πρωί στη Πρώτη Σερρών, όταν μικρό αεροσκάφος έπεσε στη πρόσοψη οικείας, στην πλατεία του χωριού.

Δεν σημειώθηκαν τραυματίες εκτός από τον οδηγό του αεροσκάφους, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σερρών φέροντας, ελαφρά ευτυχώς, τραύματα Ατύχημα συνέβη, σήμερα το πρωί στη Πρώτη Σερρών,καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- ο 19χρονος χειριστής του μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους, ενώ πετούσε για αρκετή ώρα, αρκετά χαμηλά γύρω από τη περιοχή, χτύπησε με το φτερό του ένα ψηλό δέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να ακολουθήσει πτώση του αεροσκάφους στη πρόσοψη οικείας που βρισκόταν τη πλατεία του χωριού.

Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός κατοίκου από την πτώση, ενώ το 19χρονος χειριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών χωρίς να διατρέχει ωστόσο κίνδυνο.

Ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως χαίρεται που ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποια ελαφριά τραύματα, όπως και ότι δεν υπήρξαν θύματα. Επιπλέον, σχολίασε πως δεν υπάρχει πρόθεση να αναζητηθούν ευθύνες για το ατύχημα, αντιθέτως θα παραχθεί στον 19χρονο χειριστή και κάτοικο της περιοχής, κάθε δυνατή βοήθεια εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Πηγή: CNN Greece, Newsbomb

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές