Πυρκαγιά ξέσπασε στα Φάρσαλα

29 Πυροσβέστες επιχειρούν να σβήσουν την φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δασική περιοχή στην περιοχή Κοκκίνω, του δήμου Φαρσάλων Λάρισας.

Τις τελευταίες ώρες, από νωρίς το μεσημέρι και μετά, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και 1 μηχάνημα έργου. 

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές