Πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στον Κηφισό

Άγνωστοι ανατίναξαν δύο ΑΤΜ που βρίσκονταν στην πρόσοψη του κτηρίου γραφείων της αλυσίδας Σκλαβενίτη στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, περί τις 4:00 τα ξημερώματα . Αμέσως στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και οι έξι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε, με τους αστυνομικούς να «απαντούν» στα πυρά, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν έχει τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός, ενώ πιθανότατα να έχει τραυματιστεί κάποιος από τους δράστες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές