Πώς να επιλέγετε παραγωγικά άτομα

Η εύρεση και η πρόσληψη παραγωγικών ατόμων, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τεράστια διαφορά στην ευημερία της επιχείρησής σας. Πως όμως μπορείτε να επιλέγετε παραγωγικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα εξελιχθούν σε ικανούς και σκληρά εργαζόμενους συνεργάτες;

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βρείτε ένα παραγωγικό άτομο, είναι να κάνετε στον υποψήφιο πολύ λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ του. Μην ανησυχείτε τόσο για τη θέση που είχε, μην ασχοληθείτε υπερβολικά με το τι λέει ότι μπορεί να κάνει, αλλά προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι ακριβώς έχει ΠΑΡΑΓΕΙ.

Βρείτε τα αποτελέσματα που είχε στις προηγούμενες εργασίες του.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να προσλάβετε έναν πωλητή, θα πρέπει πάνω απ`όλα να σας απασχολήσει ο αριθμός των πωλήσεων που πραγματοποίησε. Συνήθως ο υποψήφιος περιγράφει λεπτομερώς τις διάφορες θέσεις που είχε στο παρελθόν ή τις διάφορες δραστηριότητες που έκανε. Αυτό όμως που πραγματικά σας ενδιαφέρει, είναι η παραγωγή που προέκυψε από όλα αυτά. Όταν βάζετε το άτομο να σας περιγράψει συγκεκριμένα και εύκολα επαληθεύσιμα (από τους προηγούμενους εργοδότες του) προϊόντα που είχε, τότε είστε στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά την πρόσληψη κάποιου που θα ωφελήσει την εταιρεία σας.

Το παραπάνω κριτήριο μπορεί να μην είναι το μοναδικό που πρέπει να κοιτάξετε όταν ψάχνετε να προσλάβετε το σωστό άτομο, είναι όμως ένα από τα σημαντικότερα.

Χρησιμοποιήστε το όσο μπορείτε περισσότερο και στελεχώστε την επιχείρησή σας με παραγωγικούς ανθρώπους.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές