Με Σαντ-Ρος στο Super Cup ο Παναθηναϊκός

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε σήμερα, Δευτέρα 21/9, ο νεοαποκτηθείς power forward του Παναθηναϊκού Σαντ-Ρος.

Ο Κουβανός καλαθοσφαιριστής είχε ταλαιπωρηθεί από διάστρεμμα, έναν τραυματισμό, που όπως φαίνεται αποτελεί… παρελθόν.


Η ανωτέρω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα τον τεχνικό του «Τριφυλλιού», Γιώργο Βόβορα, ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει για την παρθενική διεξαγωγή του νέου θεσμού του ΕΣΑΚΕ, Super Cup.

Σημειώνεται ότι το Super Cup θα διεξαχθεί το διάστημα  23-24/09 στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και τα ζευγάρια είναι Προμηθέας – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Περιστέρι.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου
16:30 Προμηθέας – ΑΕΚ
21:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Περιστέρι

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου
16:30 Μικρός Τελικός
21:00 Μεγάλος Τελικός

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές