Σε κλίμα τοξικότητας | Ellada FM


Του Πάνου Πουρναρά

Με κλίμα τοξικότητας μπαίνουν τα κόμματα σιγά σιγά στην άτυπη, προς το παρόν, προεκλογική περίοδο.  

Σήμερα, ως τελευταίο περιστατικό, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα και είπε: «Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι» κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε χαμογελαστός και συνοδευόμενος από δύο κυρίες σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς. 

Η αλήθεια είναι ότι πολιτική πάνω στο εθνικό πένθος και τον πόνο είναι κάτι που δε θα έπρεπε να υπάρχει στον πολιτικό διάλογο.  

Έχει προηγηθεί βέβαια και η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την βουλή μέχρι τις εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα έθεσε το δίλημμα από την ομιλία του στο Περιστέρι «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης».  

Οι πολίτες πάντως δεν έχουν ανάγκη από τοξικότητα, ούτε από ύβρεις , αλλά ούτε από επί προσωπικού επιθέσεις. Οι πολίτες έχουν ανάγκη από προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων και βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Αν αυτά δεν πραγματοποιούνται, τότε η πολιτική αποτυγχάνει εξ ορισμού.Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review